top of page

Den numerologiske vibration for juli 2018

Størstedelen af Jordens befolkning er misguided. De fleste tror fejlagtigt, at den entitet, de kalder "Gud" er en diktator, der sidder oppe i Himlen og straffer de folk, der ikke tilbeder HAM, og som sender os i "helvede" hvis, vi begår for mange "synder", som at have sex før ægteskabet mv. I religiøse kredse er det ligefrem en god ting at frygte "gud".

Lad mig fortælle dig en ting: Frygt er en af de laveste vibrationer, og ud af frygt kommer der talrige dårligdomme ind i dit liv, da dine tanker skaber din realitet.

Det er på tide, at vi går tilbage til rødderne. Helt tilbage til antikken, hvor de var væsentligt mere spirituelt udviklet end, vi er i dag.

Ved du egentlig hvem, vi fejrer i juli måned? Vi fejrer den legendariske romerske statsmand, Gaius Julius Caesar, som måneden er opkaldt efter. Han var en mand, der forbedrede livet for millioner af mennesker i den antikke verden. De var undertrykt af det dybt korrupte romerske aristokrati, der stjal fra de fattige og gav til sig selv.

En særligt vigtig læresætning fra Caesar, vi alle burde tage til os er "Skabelse er livets essens!". Vi behøver ikke at være en "skaber" underdanig. Det er os SELV, der er skabere. Vi er SELV guder og gudinder. Universet er i vores hjerte, og verden er i vores hænder. Du kan se det lidt ligesom, at Universet er én stor familiepizza. Du er en mikro lille del af denne pizza, men du er stadig en integreret del af helheden. Helheden er det gigantiske kosmos. Alt er intet, og intet er alt.

Denne måned handler generelt om spiritualitet, men på en meget hård måde for de fleste. Det handler generelt om, at gamle negative og undertrykkende overbevisninger skal ligges i graven. Dermed er temaet for nogen også decideret dødsfald. At der kan opleves dødsfald i relationer, eller at nogen kendte mennesker vil gå bort i denne måned - lidt ligesom, vi havde denne månedsvibration i august 2017, hvor Peter Madsen dræbte Kim Wall, som var over medierne i hele verden. På et højere plan, handler dette om reinkarnation. Om en transit fra denne verden, og over til den næste. På et individuelt plan, kan det også handle om at dø indeni, eller at føle, at man kæmper for sin overlevelse. Overordnet set, handler det om, at vi tvinges til at slippe illusionerne og løgnene, der holder os fra vækst.

Har man balancerede talværdier i sine navne efter et numerologisk navneskift herfra, og man har haft sit nye navn i mindst tre år, vil denne måned ikke være specielt hård, men i stedet konstruktiv, da man derved vil have relativt rene kanaler. Derimod hvis, man har ubalancerede talværdier i sine navne, og man ikke har skiftet navn numerologisk efter vores anvisninger, kan man opleve, at en masse gamle dårligdomme skal op til overfladen, og som kan give store lidelser.

Ønsker du at skifte navn numerologisk efter vores anvisninger, kan du booke en session her

Overordnet set, handler det om, at forstå, at vi selv er guder. "Gud" findes ikke, men det gør den kosmisk centrale bevidsthed, som vi alle er en del af.

Vi lever i en tid med massive forandringer. I den dybere essens, handler det om, at du SKAL stå op fra din tornerosesøvn, og bevæge dig ind i den højere kosmiske og spirituelle verden, hvor der er mere mellem Himmel og Jord. Åbner du dig ikke for visdom, bliver dit liv hårdere end hidtil. Dette skyldes, at vores verden er på vej ind i lyset. I lys kan kun lyset eksistere, og mørket brænder op. Holder du fast i mørket, bliver det din undergang.

Læs også: "Er du en af Jordens vogtere?" blogindlæg


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page