top of page

Så længe varer din karmiske transformation (processen efter numerologisk navneskift)

Efter, du har skiftet navn numerologisk hos os, iværksættes en stor og omfattende transformation af alt, du er, tror på, brænder for og står for. Dit kærlighedsliv, dit livssyn, dit cashflow, helbred og meget mere. Alle, der ikke har skiftet navn numerologisk, bærer læssevis af gammel karma med fra talrige tidligere liv i denne verden, som sjældent er særligt balanceret. Mange af os, er eksempelvis blevet brændt som hekse i Middelalderen og været udsat for diverse traumatiske oplevelser, som har givet os ar på sjælen. Uden det numerologiske navneskift, har folk i generationer givet navne til deres børn, som holder talværdier hvor deres vibrationer opretholder samme skæbne og lidelser. Disse lidelser følger med i fremtidige liv indtil, at tavlen viskes ren gennem et numerologisk navneskift. Det numerologiske navneskift, som vi kan levere, er vejen ud af hamsterhjulet, og vejen ind i en verden af harmoni.

I oldtiden, blev det forudset at efter Fiskens Tidsalder (startede omkring år 0 og sluttede 21. december 2012), ville vores verden gennemgå en massiv og omvæltende transformation. Menneskehedens karma vil blive rengjort og opløftet til ren harmoni, glæde og succes. Vores verden ville komme til fuldendthed, som er dette, vores nuværende tidsalder – Vandmandens Tidsalder – har fokus på. Vandmandens tidalder er styret af planeten Uranus, som har fokus på store forandringer. Det er derfor, vi i disse dage ser så store og voldsomme forandringer i verden. Vi ser politiske systemer, der ændrer sig markant, og at folk har langt mindre tillid til politikere end hidtil. Dette skyldes, at planeten Uranus også er planeten, der repræsenterer revolution og manglende respekt for autoriteter. Det betyder også, at vi skaber en storslået forandring i verden, som vil hæve vores bevidsthed til et nyt stadie, som mange vil opfatte som guddommelig. Fænomenet guddommelighed repræsenterer en fuldendthed, som for folk, der ikke besidder den, vil opfatte den som noget overnaturligt og legendarisk. I sandhed, er det blot en dybere balance, som alle kan besidde. Nogen siger, at vi alle er guder. Jo mere balancerede, vi er, jo tættere i balance er vi med denne side af os selv.

Vores numerologiske viden er den gyldne nøgle til at bringe alle mennesker, dyr, nationer, virksomheder, byer mv. i fuld harmoni. At vi sidder med denne viden nu, har været skæbnebestemt i årtusinder.

Når, vi skifter navn numerologisk, starter en stor og voldsom proces, hvor vi vil blive konfronteret med alle de negative og ubalancerede sider af os selv. Vi vil opleve dette for, at få synlighed over hvad, vi har været før, og hvor vi nu er på vej hen. De første 6-8 måneder er for mange de voldsomste, og så opleves det typisk herefter, at der viser sig en stabil fremgang på alle fronter: helbred, selvværd, kærlighed, børn, business, venner og meget andet. Der kan dog stadig komme nogle bump på vejen i ny og næ, men bumpene bliver med tiden mindre, og man bliver samtidig langt bedre til at håndtere den.

Den karmiske transformation har forskellige længder for alle 9 grundvibrationer, som ses nedenstående.

1

Er du født d. 1., 10., 19. eller 28. på måneden, varer din karmiske transformation op til 3 år. – Kan dog være længere hvis, dit fødenumeroskop var ualmindeligt ubalanceret.

2

Er du født d. 2., 11., 20., eller 29. på måneden, varer din karmiske transformation typisk 4-7 år. – Kan dog være længere hvis, dit fødenumeroskop var ualmindeligt ubalanceret.

3

Er du født d. 3., 12., 21., eller 30. på måneden, varer din karmiske transformation typisk 2-4 år. – Kan dog være længere hvis, dit fødenumeroskop var ualmindeligt ubalanceret.

4

Er du født d. 4., 13., 22., eller 31. på måneden, varer din karmiske transformation typisk 8 år. – Kan dog være længere hvis, dit fødenumeroskop var ualmindeligt ubalanceret.

5

Er du født d. 5. eller 14. på måneden, varer din karmiske transformation typisk 5-6 år. Er du født d. 23. på måneden, går processen hurtigere, og vil her vare typisk 3-4 år. – Kan dog være længere hvis, dit fødenumeroskop var ualmindeligt ubalanceret.

6

Er du født d. 6., 15. eller 24. på måneden, varer din karmiske transformation typisk 6 år. – Kan dog være længere hvis, dit fødenumeroskop var ualmindeligt ubalanceret.

7

Er du født d. 7., 16. eller 25. på måneden, varer din karmiske transformation typisk 4-5 år. – Kan dog være længere hvis, dit fødenumeroskop var ualmindeligt ubalanceret.

8

Er du født d. 8., 17. eller 26. på måneden, varer din karmiske transformationsproces typisk 4-6 år. – Kan dog være længere hvis, dit fødenumeroskop var ualmindeligt ubalanceret

9

Er du født d. 9., 18. eller 27. på måneden, varer din karmiske transformationsproces typisk 4-8 år. – Kan dog være længere hvis, dit fødenumeroskop var ualmindeligt ubalanceret.

Babyer og virksomheder født med rene numeroskoper

Hvis et individ er født med et rent numeroskop, er der stadig en integration af de positive egenskaber i det rene numeroskop. Alle individer har haft talrige tidligere liv i denne verden, og transformationen har her fokus på at heale traumer og lidelser herfra. En virksomhed har også haft tidligere liv. Den karmiske integration varer typisk 2/3 af ovenstående beskrevne mængde af år.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page