top of page

NUMEROLOGISK BEVIS! Alle psykopater/ sociopater har samme mønstre i deres tal!

Det er på tide, at få slået én ting fast! Den oldpersiske/ kaldæiske numerologi er en seriøs videnskab, hvor alt kan bevises og dokumenteres – ikke et flyvsk spirituelt værktøj, der er baseret på følelser og meninger.

Derfor har jeg nu sat mig for at bevise at alle psykopater og sociopater har et mønster i talværdierne i deres navne og fulde fødselsdato (højere og højeste selv). Som cases, har jeg udvalgt de 9 værste psykopater, jeg kunne komme i tanker om.

Formålet med denne undersøgelse, er at føre bevis for, at ligeledes, som at disse talværdier forefindes i talværdierne i psykopaters fulde navne og fødselsdato, kan de gennem et numerologisk navneskift slippe af med disse tal, og dermed blive helbredt – såfremt, at talværdierne kun står i deres navne – står de i deres fødselsdato, kan de få nogle talværdier i deres navne, der harmoniserer de hårde tal, og giver dem indre ro og fred, som dermed kraftigt nedtoner deres psykopati.

Talværdierne for psykopati er et tæt samspil mellem talværdierne 15/6, der står tæt op ad talværdierne 4, 13/4, 22/4, 31/4 eller 8, 17/8 og 26/8. Det forstærkes yderligere hvis talværdien 18/9 også indgår – så er det en vred psykopat. Alle psykopat-talkombinationerne er markeret med rødt, og de blå-markerede, er talværdierne, der booster psykopatien, men som ikke i sig selv er direkte psykopatiske. Jeg vil i beskrivelsen af deres talværdier udelukkende kommentere på talværdierne, der skaber deres psykopati.

1: Adolf Hitler

Hitler: En manisk person med ekstremt gode talegaver, som føler sig som et offer for andre, og oplever derfor at skulle slå koldblodigt tilbage på dem, han føler, der har behandlet ham uretfærdigt. Han har talkombinationen 15/6 i samspil med 8 i sit højeste selv, som betyder, han er yderst karismatisk, og forførende, men at han bruger sin karisma på at manipulere med folk.

2: Anders Behring Breivik

Har mange fællestræk med Hitler. En stærkt manisk person, som også er iskold og manipulerende. Han er god til at snakke, og slippe afsted med sine ugerninger. Han har også et højt intellekt, hvilket gør ham endnu farligere.

3: Saddam Hussein

Han har en masse navne, og derfor en masse vibrationer, der forvirrer ham voldsomt, og dermed bidrager til hans psykopati. Han har 16/7-8-15/6-12/3-9-12/3 i sit hjertecenter, som betyder, at han er ekstremt manipulerende, opfarende, voldelig som fører til alvorlige dødsfald, drama og katastrofer. I sin nedre højre aura, har han 15/6 i samspil med 35/8 og 35/8 i samspil med 96/6 (9+6=15/6). Dette forstærker kraftigt hans psykopati. En særdeles farlig mand.

4: Udai Hussein (Saddam Husseins sindssyge søn)

En af de værste psykopater af dem alle, på sin egen sindssyge måde. Han er svøbet ind i nogle af de absolut værste psykopat-tal, som gengår mange steder i hans numeroskop. SINDSSYGT! Han var langt værre end sin far- og det siger ikke så lidt.

5: Charles Manson

En yderst giftig type. Han har 18/9, der går i direkte samspil med 16/7. 18/9 handler om stor vrede, og 16/7 handler om dødsfald. I hans hjertecenter, har han talværdierne 8 og 16/7, som er i tæt samspil med 16/7. Dette betyder, at han er ekstremt manipulerende og forførende, som resulterer i dødsfald. Hans årsvibration 17/8, betyder at han også bliver kendt og husket for det.

6: Peter Ludin (før han skiftede navn til Bjarne Skounborg)

Han har en masse voldsom vrede og behov for voldsom kontrol over andre. Ses i 15/6 i samspil med 8 i hans fødselsdato, som forstærkes af, at han i sit højeste selv har 17/8 i samspil med 15/6 og 14/5. Dermed er han forførende i sin kommunikation, og drager folk. Bunden af hans menneskelige selv, er fuldstændig sindssyg. 18/9, der spinder direkte med 15/6 i begge sider, som gør ham ekstremt opfarende og direkte farlig.

7: Jeffrey Dahmer (seriemorder og kannibal)

Nogle helt igennem sindssyge tal, han har i sit højeste selv. 15/6, der spinder direkte med 13/4, og 17/8, så han bliver kendt for hans psykopati. I hans højere selv, har han 15/6 som sit lille skæbnetal, som spinder med 8 og 16/7. Han er dermed ekstremt snedig og kløgtig på en voldsomt manipulerende måde.

8: Nordkoreas dikator Kim Jong Un

En virkelighedsfjern psykopat, som dræber i koldt blod. Han har 15/6, der spinder med 8 og 12/3 i den anden side, som betyder, at han også er paranoid, og som følge heraf handler særligt irrationelt.

9: Ted Bundy (seriemorder)

En led motherf*ker. 15/6, der boostes af 10/1 i hjertecentret i tæt samspil med 22/4, 18/9 og 16/7. Hans årsvibration 20/2 gør ham særligt manisk og opfarende. Nok en af de værste af dem alle. En led karl.

For at lære at lægge numeroskoper for, at du dermed kan se hvordan, tallene er fremkommet, kan du få informationen fra vores open source numeroskopguide, som du kan downloade gratis her:


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page