top of page

Derfor går mange ægteskaber i opløsning (numerologisk set)

Som de fleste, der kender en smule til numerologi nok er klar over, har talværdierne i vores fulde fødselsdato (højere og højeste selv) og samspillet med talværdierne i ens navne den fulde kontrol over vores liv, og hvordan vores personlighed, helbred, kærlighedsliv, selvværd, evne til at skabe succes, talegaver mv. udformes. Når, folk gifter sig, og begge parter tager hinandens navne, eller blot den ene tager et eller flere af sin partners navne, ændres personligheden sig MARKANT. Hvis begge parter tager hinandens navne, vil de begge ændre sig så voldsomt, at de ofte føler, at deres partner ikke længere er den samme som den, de giftede sig med. Hvis, det kun er den ene part, der ændrer sit navn ved ægteskabets indgåelse, er det blot denne person, der ændrer sin personlighed. Min far, som er yderst mandschauvinistisk sagde til mig som barn “Fjern 90 procent af en kvindes sexlyst: Gift dig med hende!”. Selvom, jeg ikke bryder mig om hans nedladende facon overfor kvinder, havde han et langt stykke hen ad vejen ret i, at et ægteskab, hvor der som en selvfølge skiftes navne, ændres markant på parternes personligheder – heraf også sexlyst, og til tider også seksuel orientering. Ved et ægteskab, sker det ofte, at begge parter saboterer sig selv big time ved at tage modpartens navne, som ca. 80 % af gangene giver dem endnu dårligere talkombinationer i deres navne end, de i forvejen havde. Jeg hørte også Alexandra (hende fra Kongehuset), der sagde, at manden Martin, som hun giftede sig med, og tog hans navne, at han ikke længere var den samme person, som hun giftede sig med.

Det samme skete desværre for to af de bærende bandmedlemmer fra et af mine yndlingsbands: AQUA, som vi vil bruge som en case. Deres ægteskab holder stadig, men deres navneskift var årsagen til, at AQUA gik i opløsning, da derved mistede gnisten og styrken til at skabe massiv succes. AQUA er et af de eneste bands i Danmark, jeg har haft størst respekt for grundet deres massive internationale succes, og synes at deres opløsning er yderst sørgelig. Hvordan, de gik fra så stor succes til småborgerlighed, og talrige kiksede forsøg på at skabe succes igen – evt. som Farvel Matematik, og de andre skodprojekter – efter min mening.

Før Søren og Lene blev gift, havde de begge nogle numeroskoper, som på ingen måde var balancerede, men de besad en massiv skaberkraft til at få deres mål til at lykkes. Efter, de blev gift, havde de saboteret sig selv big league. Dermed, vil de desværre aldrig nogensinde få en tilsvarende succes, som de havde i de gode gamle 90’er dage – dengang musik var musik, og det lød ordentligt, Bengt Burg spandt lykkehjulet som en mis, Casper Christensen huskede os på Tandbørsten, og vi fik vores første mobiltelefon.

I denne artikel, vil vi gennemgå egenskaberne i numeroskoperne for Søren og Lene før og efter, de blev gift, og tog hinandens efternavne.

Lene (under AQUA)

Lene er født d. 02-10-1973, og dermed er hendes grundvibration talværdien 2, som er styret af Månen, som repræsenterer kreativitet, æstetik og fokus på de bløde værdier. Dermed en stærk intuition og indflydelse på mennesker. Det betyder også, at hun er en blød og kærlig sjæl, som allerhelst vil det bedste for mennesker. Hun er født i oktober, som er den 10. måned, hvor vi her har talværdierne 1 og 0, som går sammen. 1-tallet repræsenterer Solen, som handler om en stærk vindermentalitet, perfektionisme, og et drive til at man går målrettet efter at være den bedste i alt, man laver. Dette betyder, at indenfor det kreative, sætter hun alt ind for, at hendes værker skal være fuldt ud perfekte, og der dermed nusses for alle detaljer, og at de skal sidde lige i skabet. 0-et er talværdien for hele Kosmos. 0-et er en cirkel, som ikke har nogen begyndelse eller slutning. Dermed talværdien for hele den første og den sidste evighed. 0’et repræsenterer hele intetheden. Big Bang opstod ud af ingenting, og at man siger, at ud af intet skabes alt. Dermed har hun en stærk forbindelse til Kosmos, og dermed tillid til Kosmos, og tillid til, at alting nok skal lykkes. Dette giver hende en tillid til, at tingene nok skal lykkes. Dermed er hun risikovillig, og tør at tage chancer, og have tillid til, at tingene vil flaske sig. Talværdien 10/1 repræsenterer en stærk vindermentalitet, som betyder, at hun oplever at være elsket og hadet, og dermed dele vandene. Hendes højere skæbnetal er talværdien 23/5, som betyder, at hun har en stærk beskyttelse af Kosmos, der holder hånden over hende, og hjælper hende med at få hendes mål og visioner til at lykkes med en større lethed end hos de fleste. Det er også en talværdi for storslået og forførende kommunikation. Dette ses ofte hos succesfulde sangere og skuespillere, da kommunikationen kommer til udtryk i form af poesi, sangtekster og fremførslen af sang og kunst, og dermed bringes der et budskab, der forfører sit publikum. Hendes livstema er også talværdien 23/5, som betyder, at hun er ekstremt stærkt hjulpet af karmisk belønning til at skabe succes, og at hånden virkelig er holdt over hende, og hjælper hende til at skabe legendariske resultater. Dette forstærkes yderligere af, at talværdien 26/8 skaber talkombinationen kaldt “verdenserobreren” i form af 8-5-13/4, som betyder, at hun kan få de vildeste ting til at lykkes ud af det blå – lignende har Søren Rasted også.

Vi har 14/5 i auraen rundt om hendes livstema 23/5, som betyder, at hun er fuldt beskyttet med penge, og skovler dem ind. Dermed, at hun har styrken til at tjene astronomisk høje beløb, og leve hele sit liv i massiv velstand. 23/5 sammen med 14/5 betyder, at man økonomisk er fuldt beskyttet. Folk, der er født med denne talkombination, oplever ofte, at den økonomiske succes kommer i 20-30 års-alderen, og at de derefter er økonomisk sikret resten af livet.

I hendes fornavn, Lene har hun talværdien 18/9, som betyder, at hun er særligt hårdt arbejdende, og at hun går vejen for at nå sine resultater. Det betyder dog også, at hun til tider arbejder unødvendigt hårdt, og kan opleve at være afhængig af arbejde.

Hun har en stærk tiltrækning på sit eget køn. Dermed ikke sagt, at hun er til kvinder, men kvinder finder hele særligt interessant, da hun i sit hjertecenter har talværdien 9 og i solar-plexuscentret, har hun talværdierne 9 og 15/6, som ved deres placeringer her er talværdier, der medfører at ens eget køn er tiltrukket af én. Denne talkombination betyder også, at hun er et seksuelt rovdyr. Det betyder også, at hun til tider kan være kortluntet, og kan komme til at tale unødvendigt hårdt til folk når, hun er presset. Også i sit kærlighedsliv, kan hun være særligt dominerende, men også af sin partner blive opfattet som manipulerende. Ligesom Søren, er dette et tal, der medfører at folk finder hende særligt spændende og forførende. Heri ligger en dramatisk personlighed, hvorved hun kan drage folk, som finder hende yderst fascinerende. Denne talværdi ses hos særdeles mange i show business, da der heri ligger en kunstnerisk fremtoning, der kan virke magisk.

I hendes efternavn Nystrøm, har hun talværdien 26/8, som er yderst negativ. Den handler om, at hun kan opnå massiv succes, men efterfølgende vil hun tabe den på gulvet, og miste alt, hun har bygget op. Dette må man sige, skete med AQUA. Hun byggede med bandet en massiv succes, som gik tabt ved bandets opløsning, og som ikke kunne genskabes på samme niveau som før.

Ligesom Søren, har hun også et 7-tal i sit hjertecenter i sit højeste selv, som betyder, at hun kommunikerer med en stor visdom, der forfører folk, og lyser lige ind i hjertet på sit publikum. Dette ses hos flere af de mest succesfulde sangere og skuespillere. Ex Kim Larsen, Kurt Cobain og Søren Rasted.

Lene (efter AQUA)

Vi ser her numeroskopet for Lene efter, hun har taget Sørens efternavn “Rasted”. Her udløser dette nogle yderst katastrofale talkombinationer i hele hendes numeroskop. Hun havde før livstemaet 23/5, som handler om, at hun kan få meget store ting til at lykkes. Denne styrke har hun helt mistet, da hendes livstema nu er blevet 24/6, som handler om fokus på familie, men også mange konflikter og drama heri. Det betyder også, at hun nu har anlæg til at være mere kortluntet end før og en større drama queen – og nu på en mere negativ måde, hvor det ikke længere er rock’n’roll. Hun har 13/4-10/1-14/5 i solar-plexuscentret, som betyder at hun har mange længsler i livet, og aldrig helt er tilfreds med det, hun har, og altid tænker, at græsset sandsynligvis er grønnere på den anden side af hegnet. Det betyder også i hendes sexliv, er hun meget eksperimenterende, og har lyst til at prøve en masse, men det betyder også, at hun ofte er fristet til utroskab. Det betyder også, at hun har stærkt anlæg til gigt i underkroppen, men også i overkroppen og sandsynligvis rygproblemer, og smerter i led og knogler. Hun har 11/2 i hjertecentret, som betyder, at hun ikke længere er så god til at sige fra, og til tider overskrider sine egne grænser for at gøre andre glade. Det betyder også, at hun er begyndt at tænke for meget over hvad andre tænker om hende. Heri også en masse begrænsende overbevisninger med, at tro, hun ikke er god nok. Som aben, der sidder på skulderen og visker hende i øret, at hun ikke vil lykkes med de ting, hun arbejder med. Hendes nye efternavn Rasted, har medvirket til at gøre hende rastløs. Derved, at hun prøver at være optimistisk, men i stor stil er flyvsk, og derfor ikke får tingene gjort, som hun gerne ville. Dermed meget af hendes succes, der smuldrer mellem hendes hænder.

Søren (under AQUA)

I ovenstående numeroskop for Søren Rasted under de glade Aqua-dage, ser vi at han er født d. 13-06-1969. Dette betyder, at hans grundvibration er talværdien 13/4. Det kaldes 13/4 fordi, tallenes tværsum er et af de mest dominerende tal i det sammensatte tal. Derfor refererer vi til alle sammensatte tal med / og derefter tallets tværsum. I talværdien 13/4, har vi 4-tallet som tværsum, som repræsenterer planeten Uranus. Dette betyder, at han er det, man kalder et skæbnebarn, da talværdierne 4 og 8 er de to tal, man kalder skæbnetal. 4-tallet, og dermed planeten Uranus repræsenterer innovation, nytænkning, og at tænke ud af boksen. Det betyder også, at det er yderst vigtigt for Søren at være original, og altid at opfinde den dybe tallerken. Det betyder også, at det er vigtigt for ham, at have en unik stil, og skille sig ud. Heri ligger der også en smule stædighed ifht. originalitet. Det betyder dermed, at han til tider kan være en smule af en Ramus-modsat type, som altid vil mene noget andet end de andre – bare for at være anderledes, og adskille sig fra flokken. Indenfor musikken, gør dette ham særligt original – også genial, da han dermed er mesterlig til at se nye muligheder og veje at gå. Talværdien 13/4 har 1 og 3, der bakker op om 4-tallet. 1-tallet repræsenterer Solen, som handler om vindermentalitet, og at han er særdeles perfektionistisk omkring sin innovation og nytænkning. Dermed, at tingene skal fluekneppes, og sidde lige i skabet. 3-tallet som det næste tal, repræsenterer planeten Jupiter, som handler om klogskab, slagkraft, og at få tingene eksekveret. Det er også et tal for held, da “tredje gang er lykkens gang”. Dermed et tal, der handler om at få handlet på sine idéer. Altså, at han er god til at få en masse idéer, men at han også har slagkraften til at få dem realiseret. Hans skæbnetal, er talværdien 17/8, som betyder, at han er en person, man virkelig lægger mærke til og husker. I de gamle skrifter, beskrives talværdien som et tal for “udødelighed”, som dermed betyder, at man gør et stærkt indtryk på folk, og for alvor bliver husket. Det anses også som et tal for skønhed, og ses derfor hos mange performere, skuespillere, modeller mv. Det repræsenterer en kæmpe karisma når, han står på en scene. Han har det højere skæbnetal 35/8, som handler om, at han også til tider kommer ud for at bygge en succes op, men efterfølgende mister det hele. I sit efternavn Rasted, har han talværdien 19/1, som handler om, at han generelt er meget glad og smilende på overfladen. Når, han møder modgang, er han god til at tænke positivt, og at tingene nok skal gå, men det betyder også, at han til tider er en smule flyvsk. Han har talværdien 13/4 i sit hjertecenter, som betyder, at han har rygproblemer, og stærkt anlæg til gigt og lignende lidelser i overkroppen. Dog kommer dette tal af tallene 8 og 5 lagt sammen, som dermed skaber talkombinationen kaldt “verdenserobreren”, som består af 8-5-13/4, som vi ser horisontalt omkring hans hjertecenter. Dette er en talkombination, som handler om, at man kan få de vildeste ting til at ske ud af det blå. Det er også en voldsom talkombinationer, som til tider kan føre til problemer hvis, den står forkert, som det er her tilfældet for Søren – dermed at han kan lide af rygsmerter, gigt og ledsmerter.

Han har 15/6 i solar-plexuscentret, som betyder, at han er særdeles god i sengen, og dermed dygtig til at forføre, og forføre kvinder. Heri ligger en dramatisk personlighed, som kan virke tiltalende for mange. Indenfor kunstens verden, er det også hans styrke til at kunne tryllebinde sit publikum gennem sin musik. Det betyder dog også, at han til tider kan blive særligt dominerende under overfladen. Dette er ikke en egenskab, der ses offentligt, men mest noget, som hans nærmeste relationer har æren af at opleve.

I hans højeste selv, har han talværdien 7 i sit hjertecenter, som betyder, at han har en udstråling, der inspirerer folk dybt, og lyser ind i hjertet på folk. Det samme tal har også Kurt Cobain og Kim Larsen. Dette er yderst slagkraftigt for musikere, da det får deres værker til at virke magisk på deres publikum. Det handler om formidling af visdom – også selvom vi ikke normalt betragter AQUAs musik for “visdom”, så ligger der noget her, som forfører os.

Hans månedsvibration er talværdien 6, som er forbundet med planeten Venus, og som handler om karisma, og om at kunne drage folk til sig, og at blive anset som en stærk leder, der samler folk omkring sig. I kærlighedslivet, er det også særdeles slagkraftigt. På en scene, får det ham til at fremstå stærk og dragende.

I hans rygrad, har han talværdien 9, som er forbundet med planeten Mars, og som betyder at han er en stærk leder, og har en stor autoritet, og er dygtig til at sige fra, og sige sin mening. Dermed har han også en tendens til at være en smule hård hvis nogen ikke følger hans guidelines.

I hans fornavn Søren, har han talværdien 22/4, som betyder, at han er ret naiv, og tror for meget på det gode i folk, så han ender med at stole på de forkerte mennesker, som til tider ender med at tage ham ufrivilligt hårdt bagfra. Dette går også sammen med talværdien 8, som dermed betyder, at det er særligt voldsomt. Dermed har han en tendens til let at blive forblændet af folks facader, og han er derfor en dårlig menneskekender, som har svært ved at gennemskue folk.

Disse ting, er jo overordnet set meget gode, men desværre har han mistet sin legendariske styrke, som vi nu vil gennemgå med hans nye numeroskop, efter han skiftede navn til Søren NystrømRasted.

Søren (efter Aqua)

Vi ser her numeroskopet for Søren Nystrøm Rasted efter, han havde saboteret sig selv stort med at tage navnet Nystrøm som mellemnavn. Her ses det tydeligt, at han har mistet al sin mesterlighed. Dette har han ved, at navnet Nystrøm giver talværdien 26/8, som handler om, miste en masse af sin succes, tage imod råd fra de forkerte mennesker og opleve, at ens liv generelt er nederen. Vi ser, at han på ingen måde er en glad mand, selvom han forsøger at være optimistisk Nederenhed oplever han i styrket grad, da han nu har fået 12/3 i begge centre sammen med 13/4, som betyder at han lider af angst og massive længsler i livet. Heri også en masse forvirring og flyvskhed. Dette betyder også, at i hans kærlighedsliv, keder han sig hurtigt, og er fristet til at have sidespring, eller selv bliver udsat af samme af sin partner, da man i Lenes nye numeroskop ser stærke talværdier for netop samme. Han er nu ikke længere en dygtig elsker, som han var, og er ej heller forførende som før. Han har for alvor mistet gnisten. Egentlig er han generelt bare en drama queen, som misforstår ting, og tror det værste om folk. Vi ser en stor tilgang af konflikter mellem de to skæbnetal 4 og 8, som ikke må stå for tæt sammen. Dette betyder, at han er blevet rastløs og forvirret, og at mange af hans projekter ikke lykkes på så stor skala, som han gerne så dem gøre. Han har også fået en stor tilgang af sygdomme i hele kroppen. Generelt er han ikke en glad mand, og han lider af angst og tankemylder. Virkelig noget rigtig hundebæ.

Konklusion

Navneskift ved ægteskabers indgåelse er årsagen til, at mange ægteskaber går i stykker, og at parterne taber sig selv, og skrænter stort. Derfor er det vigtigt, at skifte navn numerologisk, så man kan give sig selv de bedst mulige forudsætninger for at være lykkelig, succesfuld, have et godt helbred, og opnå de ting, man ønsker sig mest. Hermed også at have det perfekte kærlighedsliv, indre healing, og at tingene i ens liv kører på skinner. Derfor bør alle skifte navn numerologisk efter mine anvisninger, eller hos vores elever, der er certificerede numerologiske mestre fra os. Vi giver garanti på, at det virker, så hvad har du at miste?


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page