top of page

Vores MESTERLIGE samling af numerologiske cases til DIG!

Vi har nu samlet vores absolut mest mesterlige numerologiske cases! Her har du en case på Kim Larsen, Kurt Cobain, Stein Bagger, Tyrkiets præsident, Erdogan og Gaius Julius Caesar. Du får også vores mesterlige finans-cases på A.P. Møller-Mærsk og Dong Energy. Herefter får du en case på landenumeroskoper, hvor Danmarks numeroskop holdes op mod USA’s og endelig en numerologisk forudsigelse af US-Presidential Election, hvor jeg forudså vinderen!

Formålet med disse mesterlige cases, er at du kan se hvor ekstremt præcis numerologien er. I flere af mine cases, gennemgår jeg også de numerologiske årstalsrækker for personerne, hvor jeg ud fra tallene kan læse om begivenheder i deres liv, og dermed også komme med forudsigelser for fremtiden.

Alt dette, kan du lære på vores næste numerologiske uddannelse, der starter d. 23. april 2017, som du kan læse mere om her:


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page