top of page

Uddannelse til numerologisk mester og finans-numerolog (2017-2018)

Uddannelse til numerologisk mester 2017-2018

Verdens førende, og absolut mest mesterlige numerologiske uddannelse er tilbage d. 23. april 2017, hvor du kan uddanne dig til en af morgendagens stjernenumerologer!

Det vil finde sted på en fantastisk location på Strandvejen 100, 2900 Hellerup – tæt på vandet, hvor du vil opleve, at dit livssyn vil blive revolutioneret på en måde, du aldrig troede var muligt! Alle dine livssyn vil blive ændret, da du vil forstå, og se beviset for, at hele Kosmos er én stor matrix af tal og bogstaver, som du vil lære at kunne tyde, kode og omprogrammere for dermed at skabe en bedre verden – både for dig selv, og andre.

Du vil også lære med FULD præcision at kunne udregne udsving i aktiekurser, internationale begivenheder, frugtbare tidspunkter at blive gravid på og meget, meget andet – denne viden om fremtiden kan gøre dig uendeligt velhavende!

Dine læremestre bliver verdens to førende numerologiske stormestre, Niina Apollonia og August Darius Danielsson, som er de to foretrukne og mest kompetente i deres fag med kunder fra hele verden, og som du også bl.a. kender fra P3 og Nova FM.

På vores numerologisk uddannelse vil du få en langt dybere forståelse af livet. Heraf at alle mennesker er som de er udelukkende grundet talværdierne i deres fulde fødselsdatoer og fulde navne. Du vil lære, at kunne se ind i andre menneskers personligheder udelukkende ud fra deres fulde navne og fødselsdatoer. Du vil se et bevis på, at den sociale arv baseret på genetik er falsk, og at folk i sandhed er, som de er, grundet de navne, folk har fået af deres forældre. Dette navn er yderst sjældent hélt rent, men det kan ændres gennem et numerologisk navneskift. På vores numerologisk uddannelse vil du lære de rette værktøjer til at kunne ændre din egen og andre menneskers skæbne til noget bedre med permanent virkning.

Du lærer med andre ord at opgradere folks talværdier til den absolutte top, og at kunne skabe den ultimative fremgang til dine kunder og til dig selv – heraf det perfekte kærlighedsliv, gode venskaber, helbred, stort cashflow, personlig livsglæde og meget, meget mere. Numerologien er det ultimative værktøj, som trumfer alt med permanent virkning. Numerologien trumfer hermed også de astrologiske faktorer og ubalancer, som du ifølge stjernerne måtte døje med i længere eller kortere perioder som resultat af din fødselsdato.

Det er gennem det rette numerologiske navneskift, du kan skabe den maksimale vækst og succes for både dig selv, dine venner, familie og dine kunder. En gave, der vil være uvurderlig, og som vil vende op og ned på alt på den fede måde! Er du selvstændig, vil du også lære, hvordan du via det rette numerologiske firmanavn vil opnå et stort cashflow og tiltrække de rette medarbejdere, der vil tilføre din virksomhed større værdi og gennemslagskraft. Er du endnu ikke selvstændig – men har altid drømt om, at være det – så vil du på denne uddannelse få hjælp til, at komme i gang, så du kan leve godt af din selvvalgte passion. Uanset om du ønsker, at blive udøvende numerolog eller du udelukkende ønsker, at bruge din nye viden i dit eget liv, så vil du med vores uddannelse være ultimativt godt rustet til alle aspekterne i dit liv. Uddannelsen er på alle måder den absolut bedste investering, du nogensinde har foretaget dig. Både økonomisk og personligt.

Du vil også lære at kunne se alt, hvad der er sket i folks fortid, se hvad der sker i deres nutid, og tilmed kunne fortælle med fuld præcision hvad der vil ske i fremtiden. Disse beregningsformler er 100% præcise. Dette kan også bruges til at forudse begivenheder: eksempelvis aktiekurser for virksomheder, som også bliver et modul for sig.

Som certificeret numerologisk mester uddannet på vores numerologisk uddannelse, vil du meget let kunne få kunder fra hele verden, da din viden vil være så revolutionerende, at dine forsøgskaniner vil anbefale dig til alle deres venner, og pludselig er du fuldt booket de næste tre måneder frem, og vil kunne leve godt af det, og på sigt tjene mange penge. Dermed er uddannelsen også en af de bedste investeringer, du kan gøre. En yderst lovende karriere hvor du er medvirkende til at gøre verden til et bedre sted, og skabe en ny gylden tidsalder i verden ligger for dine fødder. Numerologien er en branche i rivende vækst, hvor du vil være en del af en gigantisk succes på sigt. Dette er dermed en numerologisk uddannelse, som du kan bruge til noget.

Du vil se talrige beviser på, at numerologien er 100% præcis, og ud fra folks talværdier, kan du se deres mindset, sociale relationer, helbred, kærlighedsliv og meget, meget andet. Dermed er beviset også, at på samme måde, som du kan se folks karakteristika i deres nuværende talværdier, vil du også kunne fortælle en anden historie hvis, der havde stået andre talkombinationer, som er beviset på, at et numerologisk navneskift vil virke fuldt ud. Dette betyder også, at personer, der gør skade på andre mennesker, vil du kunne hjælpe til at slippe af med disse hårde vibrationer, så de i stedet kun gør gode ting, har det bedre med sig selv, tjener langt flere penge, og er i langt bedre balance med sig selv og omverdenen. Dermed vil du være medvirkende til på sigt at kunne skabe en verden, hvor der ikke længere er krig, vold, had, forurening og problemer, da folk med balancerede talværdier i deres navne ikke længere behøver at undertrykke andre for at få det godt, men vil finde andre måder, som både får dem til at tjene flere penge, og skabe en bedre verden. Med andre ord er dette en numerologisk uddannelse, som du kan bruge på alle områder af dit liv.

Dette kan du bruge vores numerologiske uddannelse til

 • Give dine kunder, venner, familie, virksomhed, kæledyr mv. rene numeroskoper, så de hæver deres vibration til toppen, og dermed får maksimal lethed, glæde og harmoni i alle livets aspekter

 • Forstå livet, mennesker og Kosmos på et langt dybere plan – altså en højere og langt mere avanceret bevidsthed end de fleste mennesker kan kapere

 • Skovle penge ind ifht. at udregne udvikling i aktiekurser, politiske begivenheder (ex hvem, der vinder et præsidentvalg mv), forudse vinderen af fodboldkampe mv.

 • Se alle facetter af et individs personlighed ned til mindste detalje – dette trumfer selv de mest avancerede personlighedstests!

 • Gøre verden til et bedre sted i form af udbredelsen af rene numeroskoper, som forbedrer livet for milliarder af mennesker på sigt

 • Ovenstående, og en hel masse andet. Kun fantasien sætter grænser

Der vil være i alt 18 undervisningsdage på vores numerologiske uddannelse, som finder sted fra 14:30-19:00 én weekend hver måned med – dog med sommerferien undtaget.

BONUSSER 1. Du vil modtage en række gratis, innovative værktøjer, der vil gøre dit numerologiske arbejde hurtigere, mere effektivt og præcist. Disse værktøjer har Niina Apollonia udviklet, så du finder dem udelukkende på vores uddannelse. Niina har siden 2015 været numerologisk software designer og udvikler løbende flere innovative redskaber. 2. Du vil modtage ét gratis gavekort til en numerologisk session, som du kan bruge på dig selv, din familie eller venner. Dette inkluderer de rette numerologiske talvibrationer til de nye balancerede, og højtvibrerende navne. 3. Du vil modtage et gratis miljøvenligt soyalys fra det danske firma SOYS ECOLOGIST CANDLES, hvor du har frit valg på alle hylder. De duftfrie af slagsen kan også bruges af astmatikere og allergikere. https://www.soysecologistcandles.dk.

 1. Du vil få et gavekort til en healingssession hos Nordens dygtigste theta-healer, Anjasafira Søgaard, som vil rense dig, og dit energifelt for negative entiteter, spøgelser og onde ånder, der kan have hæftet sig fast på dig gennem dette liv, og tidligere liv.

Forplejning: Vi sørger for kaffe/te/saft og kage og du tager selv eventuel madpakke med.

Deltagelse: Der er ikke mødepligt og undervisningen optages på lydfiler med professionelt udstyr og du vil løbende modtage materiale via e-mail. Du kan ligeledes deltage over Skype, hvis dette er mere praktisk for dig.

Tilmelding: info@numerology-revealed.com eller via tlf: 2261 1931

Pris: DKK 37.999,-

Der forefindes følgende to afdragsordninger

 • 10 måneder: rentefrit

 • 24 måneder: 6 % renter

 • Ved kontant betaling, vil du som bonus få et ekstra gavekort til en numerologisk session hos August Darius Danielsson til en markedsværdi af DKK 2.399,-

Modulerne og pensum bliver følgende:

Modul 1 – søndag d. 23. april 2017 – Introduktion • Definere hvad numerologi er Numerologiens historie • Numerologiens power – hvad kan numerologien gøre for dig, og hvordan kan du bruge den til at hjælpe dig selv, dine kunder og verden • Grundlæggende læring om at lægge numeroskoper

Modul 2 – d. 06. maj 2017 – The basics • Det åndssproglige alfabet og æ, ø og å • De 9 enkelte tal og deres planeter • Introduktion til Det Højere Selv og Det Menneskelige Selv (numeroskopet)

Modul 3 – d. 07. maj 2017 – Den grundlæggende forståelse af tallene • Gennemgang af de sammensatte tal fra 10/1-51/6 • Fokus på at forstå Det Højere Selv og Det Menneskelige Selv i dybden.

Modul 4 – d. 10. juni 2017 – I dybden med navnene • Den dybere gennemgang af vores navne. • Introduktion af vores gratis værktøjer

Modul 5 – d. 11. juni 2017 – Tolkning af numeroskoper • Lære at tolke Det Højere Selv og Det Menneskelige Selv (numeroskopet). • Lære at kunne se alle typer karakteristika i numeroskopet: Sygdomme, homo- seksualitet, psykopati, cashflow, livsglæde, kærlighedsliv, og meget, meget andet. • Læring om sygdomstal • Gennemgang af cases for forskellige typer af menneskers numeroskoper, der viser særlige karakteristika – heraf bl.a. Donald Trump, Rasmus Seebach, Ole Henriksen og Adolf Hitler

Modul 6 – d. 12. august 2017 – Sådan vælger du det rette numeroskop Gennemgang af de fem regler for valg af det rette numeroskop • Lære at give det rette numeroskop • Lære at afholde sessioner

Modul 7 – d. 13. august 2017 – De rette husnumre, produktnavne og priser • Husnumre for hver grundvibration • Ændring af husnumre • Vælg de rette produktnavne • Læring om priser

Modul 8 – d. 9. september 2017 – Årstalsrækkerne og skæbnen • Lære at udregne og forstå årstalsrækker • Lære at forstå skæbnerytmer • Grundig øvelse i tolkning af årstalsrækker • Graviditet og kærlighed i årstalsrækkerne

Modul 9 – d. 10. september 2017 – Ændring af årstalsrækker ved navneskift og dagsvibrationer • Lære at udregne den bedste periode at gennemføre et navneskift ud fra årstalsrækkerne • Øvelse i at udregne egne årstalsrækker – her kan alle tilhørende spørgsmål stilles • Udregn dine dagsvibrationer

Modul 10 – d. 14. oktober 2017 – Valg af det rette virksomhedsnumeroskop • Lære at give de rette virksomhedsnumeroskoper • Udvælgelse af de ideelle stiftelsesdatoer • Lære at give det rette numeroskop til en eksisterende virksomhed

Modul 11 – d. 15. oktober 2017 – Tolkning af virksomhedsnumeroskoper • Cases af virksomhedsnumeroskoper på kendte virksomheder: Heraf A.P. Møller Mærsk,Novo Nordisk, Goldman Sachs og Volkswagen • Numerologien på verdensplan for virksomheder

Modul 12 – d. 18. november 2017 – Aktiekurser del I (introduktion) • Lære at udregne udviklingen i virksomheders aktiekurser ud fra deres numeroskoper og årstalsrækker – med eksakt præcision! • Lære om månedernes vibrations indflydelse på aktiekurser

Modul 13 – d. 19. november 2017 – Aktiekurser del II • Se cases for virksomheders kursudvikling, som holdes op imod virksomhedernes årstalsrækker og deres numeroskoper.

Modul 14 – d. 9. december 2017 – Forudsigelse af sportskampe og internationale begivenheder (gennemgang af cases) Part I • Lære at forstå mønstrene i dagsvibrationer og årstalsrækker til at forudse vindere og tabere af alle typer begivenheder – ex sportskampe, valgkampe og internationale • Øvelse og forståelse gennem talrige cases.

Modul 15 – d. 10. december 2017 – Forudsigelse af sportskampe og internationale begivenheder (gennemgang af cases) Part II • Fortsat øvelse

Modul 16 – d. 13. januar 2018 – Tarotkort del I (introduktion af tarotkort) • Lære om alle de relevante tarotkort for de numerologiske talværdier • Gennemgang af tarotkortene og deres symbolikker holdt op mod de numerologiske talværdier

Modul 17 – d. 14. januar 2018 – Tarotkort del II (lær at bruge tarotkort i sessioner) • Fortsat gennemgang af tarotkort • Lære at bruge tarotkort i numerologiske sessioner

Modul 18 – d. 10. februar 2018 – Opsamling fra tidligere moduler del I • Generel gennemgang af alle hængepartier. Her vil der være rigeligt med tid til at komme i dybden med alle spørgsmål, der måtte være.

Modul 19 – d. 11. februar 2018 – Opsamling fra tidligere moduler del II • Fortsat gennemgang af hængepartier.

Eksamener

Her får du en tilfældig persons fulde navn og fødselsdato, hvor du skal tolke på vedkommendes Højere Selv og numeroskop samt personens årstalsrækker, som du skal udregne fem år frem og fortolke. Datoer: 24. + 25. februar 2018 Certificering: lørdag d. 10. marts 2018 Her modtager du dit certifikat, der drikkes champagne, og vi hygger og hænger ud.

Betingelser for optagelse

• Du skal være fyldt 18 år • Du skal have skiftet navn efter vores vejledning, eller være villig til at gøre det • Du skal være seriøs om at lære numerologien, og udvise passion for faget

Handelsbetingelser

Tilmeldingen af vores uddannelse til numerologisk mester er bindende. Ved frafald, hæfter man for betaling af den fulde pris for uddannelsen. Man vil derfor også modtage al materialet for undervisningen (tekstmateriale, lydfiler og videofiler).


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Følg os
 • Facebook Basic Square
bottom of page